Header image

Royal Cosun is een agro-industriële coöperatie. De ambitie is de plantaardige grondstof optimaal te benutten; dat is goed voor het milieu, rendement en beantwoordt aan de maatschappelijke behoefte aan verantwoorde producten en productiewijzen. We maken ingrediënten voor voeding, non-food en de chemie.

NIEUWS

Cosun MVO-verslag 2015

13 mei 2016 - Heeft u belangstelling voor de inzet van Cosun en onze resultaten in 2015 op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)? Neem dan eens een kijkje op www.cosun-jaarverslag.nl. Klik op MVO-verslag 2015 voor de belangrijkste feiten & cijfers. Wilt u de pdf-versie inzien of downloaden? Klik dan eerst op DOWNLOADS en daarna op de afbeelding van het omslag. Lees meer.

Cosun Jaarverslag 2015 online beschikbaar

21 april 2016 - Het financieel jaarverslag van Royal Cosun is gepubliceerd op www.cosun-jaarverslag.nl. Dit verslag wordt alleen digitaal uitgebracht. In de webversie kan snel worden genavigeerd naar specifieke onderdelen binnen het verslagdeel en de jaarrekening 2015. Onder Downloads zijn de documenten in pdf-formaat opgenomen. Lees meer.

Cosun lager resultaat 2015, beter dan verwacht

11 februari 2016 - Royal Cosun realiseerde in 2015 weliswaar een lager resultaat dan in 2014, maar toch nog beter dan verwacht. De daling is vooral toe te schrijven aan de aanzienlijk lagere verkoopprijs van suiker in de EU. Het resultaat van de andere activiteiten is in 2015 verder toegenomen. Dit alles resulteert in een bietenprijs van € 43,01 per ton geleverde bieten. De lage suikerprijzen zullen doorwerken in het concernresultaat van 2016. Lees meer.