Header image

Royal Cosun is een agro-industriële coöperatie. De ambitie is de plantaardige grondstof optimaal te benutten; dat is goed voor het milieu, rendement en beantwoordt aan de maatschappelijke behoefte aan verantwoorde producten en productiewijzen. We maken ingrediënten voor voeding, non-food en de chemie.

NIEUWS

Nieuwe Cosun CFO

25 juli 2016 - Per 1 juli jl is Hans Schuil aangetreden als Chief Financial Officer en daarmee tevens als lid van de concerndirectie van Royal Cosun. De functie van CFO was vacant als gevolg van het vertrek van Tine van de Werken per 1 juni 2016. Hans Schuil (47) studeerde bedrijfseconomie (Tilburg University) en was onder meer werkzaam bij Purac voordat hij in 1997 bij Suiker Unie in dienst trad. Hier vervulde Hans diverse functies in de financiële discipline. Sinds 2010 was hij actief als concern controller binnen Cosun. Lees meer.

Cosun MVO-verslag 2015

13 mei 2016 - Heeft u belangstelling voor de inzet van Cosun en onze resultaten in 2015 op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)? Neem dan eens een kijkje op www.cosun-jaarverslag.nl. Klik op MVO-verslag 2015 voor de belangrijkste feiten & cijfers. Wilt u de pdf-versie inzien of downloaden? Klik dan eerst op DOWNLOADS en daarna op de afbeelding van het omslag. Lees meer.

Cosun Jaarverslag 2015 online beschikbaar

21 april 2016 - Het financieel jaarverslag van Royal Cosun is gepubliceerd op www.cosun-jaarverslag.nl. Dit verslag wordt alleen digitaal uitgebracht. In de webversie kan snel worden genavigeerd naar specifieke onderdelen binnen het verslagdeel en de jaarrekening 2015. Onder Downloads zijn de documenten in pdf-formaat opgenomen. Lees meer.