Header image

Cosun deelnemer aan BioVoice business challenge

Bij Cosun werken we aan de maximale verwaarding van landbouwgrondstoffen. Hier geven we op allerlei manieren invulling aan en vanzelfsprekend komen we hier de nodige uitdagingen bij tegen. Voor het aangaan van deze uitdagingen, zijn wij op zoek naar partners. Daarom doen wij mee aan de BioVoice business challenge.
BioVoice is een samenwerkingsverband van regionale ontwikkelingsmaatschappij REWIN, de Green Chemisty Campus in Bergen op Zoom, de Rabobank en de provincie Noord-Brabant. Uitgangspunt van het BioVoice-platform is de vraag van een grootbedrijf naar een biobased oplossing of een biobased product voor een bestaand probleem. We hebben op dit moment twee uitdagingen die meedoen in het BioVoice-programma:
  1. Waar en hoe kunnen we inhoudstoffen uit suikerbietpulp, met name pectine(fragmenten), galacturonzuur en arabinose, verwaarden in non-food markten? Bekijk ons challenge-filmpje op de website van BioVoice.
  2. Met welke partners kan Cosun zuivere fructose als grondstof in de chemie toepassen en vermarkten? Bekijk ons challenge-filmpje op de website van BioVoice.
Ben jij een partner die ons kan helpen bij deze uitdagingen of wil je meer informatie over BioVoice? Ga dan naar de website van BioVoice en bekijk daar onze challenge filmpjes. Deze ronde met challenges loopt t/m maandag 29 april 2019.