Header image

SVZ

Embracing Uniqueness
SVZ levert hoogwaardige fruit- en groente-ingrediënten aan voedingsmiddelenproducenten over de hele wereld. We maken puree, sap en concentraten voor diverse toepassingen in dranken, zuivel en ijs, jam, gebak, soepen en babyvoeding.
 
SVZ heeft ruim 150 jaar ervaring in het verwerken van groenten en fruit. Deze ervaring, gecombineerd met onze moderne fabrieken en onze onderscheiden duurzaamheidsinitiatieven, zorgt ervoor dat SVZ consistente kwaliteitsingrediënten levert.

Onze goede relaties met lokale telers, gecombineerd met productielocaties in het hart van ’s werelds beste oogstgebieden, zorgen ervoor dat SVZ fruit- en groente-ingrediënten levert die zijn geteeld, geoogst en verwerkt om aan de hoogste standaarden te voldoen.

SVZ beheerst de hele keten, van land tot klant. SVZ meent dat iedere fruit- en groentesoort uniek is en specifieke behandeling nodig heeft gedurende de teelt, oogst en verwerking. Dit vereist maatwerk waarmee we tevens inspelen op behoeften van onze klanten. Dit alles doen wij om producten te kunnen leveren die zoveel mogelijk van de natuurlijke smaak, kleur en voedingswaarde van fruit en groente bevatten.

Voor meer informatie: www.svz.com (alleen Engelstalig)