Header image

Benoemingen Royal Cosun

19 maart 2008

Cosun heeft mevrouw drs. Tine A. van de Werken RA benoemd tot directeur Finance & Control en daarmee tevens tot lid van de concerndirectie van Royal Cosun. Zij volgt drs. Robert P. Smith RA op, die per 1 juli 2008 aantreedt als voorzitter van de concerndirectie van Cosun. 
 
Tine van de Werken (40) is sinds 1997 werkzaam voor Cosun, de eerste jaren op de afdeling Concern Controlling. In 2000 werd zij benoemd tot manager Finance & Control van SVZ, een businessgroep van Cosun. Vanaf 1 april vervult zij tijdelijk de functie van algemeen directeur totdat er een nieuwe algemeen directeur bij SVZ is aangetreden. Eerder werkte Tine als registeraccountant voor Coopers & Lybrand.

Mevrouw Van de Werken wordt op haar beurt opgevolgd door drs. Maarten G.C.N. van Delst RC (37). Per 1 april 2008 start hij als manager Finance & Control van SVZ.
 
Maarten van Delst is sinds 1997 in dienst van Cosun en was de eerste jaren werkzaam voor Suiker Unie en Cosun Sugar. In de periode 2000 – 2003 werkte hij als controller van de toenmalige Cosun dochter Custom Industries in de Verenigde Staten. Sinds 2003 is hij als financieel manager actief binnen de corporate stafafdelingen Finance & Control en Corporate Development. Vóór zijn start bij Cosun was hij onder andere werkzaam voor Stork.