Header image

Productie van voedsel in de schijnwerper

7 oktober 2015
Van 12 tot en met 20 oktober wordt de Dutch Agri Food Week georganiseerd. Het biedt een podium waar voedsel en de voedselproductie in Nederland wordt uitgelicht.
 
Boeren & tuinders, ondernemers uit de toeleverende en verwerkende industrie, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij samen werken aan veilig en gezond voedsel voor consumenten nu, en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd.
In de Dutch Agri Food Week vraagt de sector aandacht voor de laatste innovaties op het gebied van voedsel en voedselproductie. Een sector die modern en internationaal is, kansrijk om in te studeren en te werken, in te ondernemen en te investeren. Niet alleen de meest productieve maar ook een zeer innovatieve sector in Nederland waarin samen wordt gewerkt aan duurzame voedselsystemen voor nu en in de toekomst.
 
Dit nieuwe, jaarlijks terugkerende evenement is bedoeld voor iedereen met belangstelling voor voedsel en voedselproductie, voor zowel de professional als de consument. Voor meer informatie, ga naar Dutch Agri Food Week