Header image

Cosun is partner Dutch Agri Food Week 2017

18 mei 2017
Dutch Agri Food Week is het jaarlijks terugkerend nationale podium waar ontwikkelingen rond de  productie van ons voedsel centraal staan. Tijdens de Dutch Agri Food Week – van 9 t/m 19 oktober a.s. - delen partijen uit de agrifood sector, waaronder Cosun, hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving.
 
Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel. Dit evenement is bedoeld voor iedereen met belangstelling voor dit thema, zowel de professional als de consument.
Cosun is partner van Dutch Agri Food Week en zal in de periode van 9 tot en met 19 oktober a.s. een activiteit organiseren in het nieuwe Cosun Innovation Center. Een gloednieuw pand nabij de suikerfabriek in Dinteloord met moderne outillage, waar wordt gewerkt aan procesinnovaties en productontwikkeling op basis van plantaardige grondstoffen. Aan de concrete invulling van deze activiteit wordt nog volop gewerkt