Header image

Nieuwbouw Cosun innovation center in gebruik

22 augustus 2017
Onlangs zijn Cosun New Business & Innovation, Cosun Research & Development en Cosun Biobased Products vanuit Roosendaal verhuisd naar het Cosun innovation center, naast de suikerfabriek in Dinteloord.
 
Het pand is gevestigd in Nieuw Prinsenland, een locatie met agrofood gerelateerde bedrijvigheid. Het gebouw met veel open ruimtes en glas, is ruim van opzet. De inrichting en outillage is modern en duurzaam. Alles voor een optimale beleving in dit nieuwste visitekaartje van Cosun.
 
In het vroege voorjaar van 2018 verhuist het <IRS> van de huidige locatie in Bergen op Zoom naar het Cosun innovation center. Met dagelijks ongeveer honderd vaste gebruikers is er ook nog meer dan voldoende mogelijkheid voor flexwerkers, projectgroepen en gastgebruik van de diverse faciliteiten.
 
Cosun Food Technology Centre (CFTC) heet voortaan Cosun Research & Development (Cosun R&D). De nieuwe naam past beter bij wat de professionals doen, namelijk onderzoek en ontwikkeling op het brede terrein van proces- en voedingsmiddelentechnologie.