Header image

Opleiding en ontwikkeling

Cosun heeft ontwikkeling van talent hoog in het vaandel staan. Eenmaal aan de slag is er de mogelijkheid om kennis en vaardigheden uit opleiding en werkervaring te verdiepen of te verbreden.
 
Sommige trainingen en opleidingen zijn voor collega’s binnen het hele concern interessant. Veelal zijn dit cursussen, workshops, trainingen en opleidingen voor managers en hoger opgeleiden. Neem het introductieprogramma ‘Cosun in Focus’, specifieke cursussen als ‘Food technology for non technologists’ en ‘Projectmanagement’ of het ‘Young Managers Program’. Daarnaast volgen collega’s opleidingen bij gerenommeerde opleidingen zoals Nyenrode en buitenlandse business schools.
 
Binnen onze branche volgen de ontwikkelingen in onze afzetmarkten, (proces)technologie en research & development elkaar razendsnel op. Bijblijven en nieuwe kennis opdoen zijn cruciaal. Bij alle bedrijfsonderdelen werken collega’s met specifieke kennis en vaardigheden ingegeven door de aard van het bedrijf en de activiteiten. Vaak zijn dit specialisten die interesse hebben in vakopleidingen en trainingen zoals Helicon opleidingen die worden gegeven op de agrarische opleidingcentra en Vapro.
Het is niet voor niets dat elk van onze bedrijven veel investeert in de ontwikkeling van kennisprogramma’s die aansluiten op specifieke behoeftes. Dit kunnen in-company trainingen zijn, maar ook extern te volgen opleidingen en cursussen.