Actueel

Vanuit Groeikracht kunnen we samen blijven groeien

08 juni 2021

De afgelopen jaren is binnen diverse onderdelen binnen onze organisatie toenemende aandacht geweest voor de toekomstbestendigheid van de teelt. In gesprekken met telers en onze collega’s bij andere Cosun bedrijven, ervaren we dat er gewasoverstijgende thema’s zijn, die het rendement, het imago en duurzaamheid van de teelt raken. Om onze slagkracht te vergroten en de toekomstbestendigheid van de teelt te verbeteren, slaan akkerbouwers samen met Cosun bedrijven en externe partners de handen ineen in ‘Groeikracht’.

Lees verder
Cosun jaarverslag 2020

23 april 2021

Op 11 februari jl. zijn de voorlopige resultaten 2020 bekendgemaakt. Met de publicatie van het jaarverslag 2020 worden de definitieve resultaten gepresenteerd.

Lees verder
Cosun: Licht hoger resultaat in uitdagend jaar

11 februari 2021

Het concernresultaat van Royal Cosun is in 2020 licht hoger geëindigd in vergelijking met 2019.

Lees verder
Nieuwe look & feel Sensus onderstreept de kracht van cichorei

14 januari 2021

Vandaag onthult Sensus een splinternieuwe huisstijl, die symbool staat voor de kracht van planten. “Het nieuwe beeldmerk weerspiegelt de kracht van cichorei en de nieuwe huisstijl benadrukt onze ambitie om de wereld gezonder te maken met inuline”, aldus Iwan Blankers, CEO Sensus.

Lees verder
Hans Meeuwis volgt Albert Markusse op als CEO bij Royal Cosun

14 december 2020

Vandaag kondigt de toonaangevende plant-based agri-food coöperatie Royal Cosun aan voornemens te zijn Hans Meeuwis te benoemen in de functie van Chief Executive Officer (CEO) van Royal Cosun

Lees verder
Thank a Farmer Day: felicitaties en taart voor bietenteler Dennis de Winter

12 oktober 2020

Breda, 12 oktober 2020. Zojuist heeft Dennis de Winter, bietenteler uit Groningen een felicitatie en taart in ontvangst genomen ter gelegenheid van ‘Thank a Farmer Day’, de dag die vandaag wereldwijd gevierd wordt om aandacht te vragen voor de voedselproducenten van Nederland.

Lees verder
Benoeming CEO Duynie Group

30 september 2020

Vandaag kondigt Cosun het voornemen aan om Roel van Haeren te benoemen tot CEO Duynie Group en lid van de Concerndirectie van Cosun. In deze functie zal Roel van Haeren rapporteren aan Albert Markusse, CEO Cosun.

Lees verder
Aviko Rixona verstevigt positie met acquisitie productiebedrijf in Stavenhagen en strategisch partnership met Unilever

25 september 2020

Vandaag kondigt Aviko, één van Europa’s grootste producenten van verse, diepgevroren, gedroogde en specialty aardappelproducten en onderdeel van Royal Cosun, de acquisitie door Aviko Rixona aan van de fabriek van Unilever in Stavenhagen, Duitsland.

Lees verder
Albert Markusse, CEO Cosun, kondigt vertrek aan per 1 juni 2021

10 september 2020

Vandaag heeft Albert Markusse aangekondigd per 1 juni 2021 te stoppen in zijn rol als CEO bij Cosun.

Lees verder
Cosun jaarverslag 2019

28 april 2020

Op 13 februari jl. zijn de voorlopige resultaten 2019 bekendgemaakt. Met de publicatie van het jaarverslag 2019 worden de definitieve resultaten gepresenteerd.

Lees verder