Het nieuwe Cosun Nutrition Center

Het Cosun Nutrition Center verricht onderzoek en vergaart wetenschappelijke informatie over plantaardige voeding in relatie tot gezondheid en duurzaamheid. We delen onze kennis intern met alle collega’s binnen Cosun, en extern met onder andere gezondheidsprofessionals, wetenschappers en organisaties op het gebied van voeding, gezondheid en duurzaamheid, en (vak)media.
Webinar Plantaardige Sportvoeding
13 september 2022
15.30 – 16.45 uur

Naast het delen van informatie gaan we actief de dialoog aan op maatschappelijke thema’s. We zijn ervan overtuigd dat we elkaar kunnen verrijken met kennis en zo kunnen werken aan het realiseren van de missie van Cosun.

Het Cosun Nutrition Center wordt gefinancierd door Royal Cosun en baseert haar communicatie op wetenschappelijke feiten en de richtlijnen van onafhankelijke (inter)nationale adviesorganen. Met onze Wetenschappelijke Raad borgen we de wetenschappelijke validatie van het Cosun Nutrition Center. De Raad is verantwoordelijk voor de inhoud en het beleid van de wetenschappelijke activiteiten en de communicatie.

We lanceren het Cosun Nutrition Center

Wetenschappelijke raad

De Wetenschappelijke Raad van Cosun Nutrition Center bestaat uit experts die deskundigheid hebben op het gebied van voeding, gezondheid, duurzaamheid en communicatie.

Dit zijn de leden van de Raad:

  • Prof.dr.ir. Frans Kok (voorzitter) – Emeritus hoogleraar Humane voeding en gezondheid, Wageningen University
  • Prof.dr.ir. Wim Saris – Emeritus hoogleraar Humane voeding, Maastricht University
  • Prof.dr.ir. Wim Verbeke – Hoogleraar Agro-voedingsmarketing en consumentengedrag, Universiteit Gent
  • Prof.dr. Hans Verhagen –  visiting professor Ulster University (Noord-Ierland) en Technical University Denmark (DTU, Denemarken) https://www.fsnconsultancy.nl/
  • Prof.dr.ir. Kees de Graaf – Emeritus hoogleraar Sensoriek en eetgedrag, Wageningen University
  • Prof.dr. Lisbeth Mathus-Vliegen – MDL arts, emeritus hoogleraar Klinische Voeding, Amsterdam Universitaire Medische Centra

Uitgelicht

Janine Verheesen en Andries Olie praten je bij over het Cosun Nutrition Center.
Uitgelicht