Header image

Royal Cosun is een agro-industriële coöperatie. De ambitie is de plantaardige grondstof optimaal te benutten; dat is goed voor het milieu, rendement en beantwoordt aan de maatschappelijke behoefte aan verantwoorde producten en productiewijzen. We maken ingrediënten voor voeding, non-food en de chemie.

NIEUWS

IRS BeetLab officieel geopend

25 mei 2018 - Donderdag 24 mei zijn de nieuwe onderzoekslaboratoria van IRS, het onderzoeks- en kennisinstituut voor de bietenteelt in Nederland, officieel geopend. ’s Middags werden rond de 135 genodigden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de suikerbietenteelt. Daarna waren zij, samen met de 115 genodigden voor de officiële ingebruikname, getuige van de openingshandeling, die vakkundig werd uitgevoerd door Cosun’s CEO Albert Markusse. Lees meer.

Cosun ontvangt Nationale Scheikunde Olympiade

7 mei 2018 - Van 7 t/m 14 juni vindt de Nationale Scheikunde Olympiade 2018 plaats in het Cosun innovation center. In deze competitie meet de absolute top van vwo-leerlingen in leerjaar 5 en 6, met scheikunde in het vakkenpakket, zich aan elkaar. Doelstelling is vwo’ers dusdanig te motiveren dat ze kiezen voor de wetenschap, speciaal voor scheikunde. Lees meer.

Cosun jaarverslag 2017

24 april 2018 - Het financieel jaarverslag 2017 van Royal Cosun is beschikbaar in PDF-formaat. Lees meer.