Cosun leadpartner Dutch Food Week

19 april 2022
Dit jaar is Cosun leadpartner van Dutch Food Week, een initiatief van de Topsector Agri&Food dat de positieve kracht van ons voedsel in beeld brengt.

Voeding, voedselproductie en innovatie staan centraal tijdens deze week. Deze thema’s sluiten goed aan bij Cosun en haar strategie, namelijk het produceren van voeding en voedingsingrediënten en hierin continu blijven innoveren. Door zich als partner te verbinden kan Cosun een inkijkje geven in haar activiteiten van grond tot mond én dragen we bij aan dialoog over complexere thema’s zoals de footprint van ons voedsel.

In het verleden is Cosun ook betrokken geweest bij Dutch Food Week. Al een aantal jaar bedanken wij onze boeren met een video en taart tijdens Thank a Farmer Day en afgelopen jaar sloten Mike Vermeer (Sr Innovation Manager) en Gert Sikken (Director Agro Development) aan bij diverse rondetafelsessies.

Dutch Food Week vindt dit jaar plaats van 8 t/m 15 oktober 2022. We kijken ernaar uit om samen met onze telers en partners te laten zien hoe we samen werken aan de productie en ontwikkeling van ons voedsel.

Meer weten? Ga naar https://dutchfoodweek.nl

 

Blijf op de hoogte via social media

Volg ons op Linkedin

Volg ons op Facebook

Volg ons op X

Media contact

Guido van Alphen
Guido van Alphen
Director Corporate Communications & Public Affairs
+31765303344