Cosun tijdens Dutch Food Week 2023: van proeven tot quizzen

04 september 2023

Dutch Food Week is de nationale week waarin we ons voedsel in de schijnwerpers zetten. In 2023 is Cosun opnieuw leadpartner van dit landelijke evenement. Tijdens Dutch Food Week delen verschillende partijen in de voedselsector hun kennis en passie met de samenleving. Boeren, ondernemers, leveranciers, retailers, de overheid en wetenschappers laten zien hoe ze werken aan de productie, distributie en ontwikkeling van ons voedsel.

De focus ligt op voeding, voedselproductie en innovatie, wat naadloos aansluit bij onze strategie van voedselproductie en continue innovatie. Als partner geven we inzicht in onze activiteiten, van grond tot mond, en dragen we bij aan dialogen over complexere onderwerpen zoals de ecologische footprint van ons voedsel. We vertellen je graag meer over de evenementen waar we aan deelnemen tijdens de Dutch Food Week.

Voorproeven op de markt in Arnhem
Op 6 oktober 2023 is de opening van de Dutch Food Week op de markt in Arnhem. Hier serveren we vanuit de Aviko foodtruck verschillende gerechten. Ook zullen onze collega’s het gesprek aangaan met boeren, burgers en ondernemers.

Nationale Food Quiz
De Nationale Food Quiz is een initiatief van de Topsectoren Agri & Food, Tuinbouw- en Uitgangsmaterialen en Health~Holland in samenwerking met Dutch Food Week. De quiz bestaat uit een uitgebreid assortiment aan vragen over voeding. Cosun heeft een ijzersterk team samengesteld en zal meedoen aan de quiz op 11 oktober 2023 (19:30 – 21:00).

Plant the future diner
Dit jaar vindt op 12 oktober de derde editie van het Plant The Future Diner plaats, georganiseerd door de Transitiecoalitie Voedsel in samenwerking met Nieuwspoort en The Farm Kitchen. Tijdens deze bijzondere avond staat ‘Plantaardig als het Nieuwe Normaal’ centraal, waarbij het streven is om niet alleen plantaardig, maar ook gezond te eten! Cosun zal dit jaar wederom deelnemen als sponsor.

We kijken er ook dit jaar weer naar uit om samen met onze telers en partners te laten zien hoe we samen werken aan de productie en ontwikkeling van ons voedsel. Meer lezen over DFW of het programma? https://bit.ly/3mEkJcV

Blijf op de hoogte via social media

Volg ons op Linkedin

Volg ons op Facebook

Volg ons op X

Media contact

Guido van Alphen
Guido van Alphen
Director Corporate Communications & Public Affairs
+31765303344