Cosun trotse winnaar van de Koning Willem I Prijs 2024

17 mei 2024
Gisteravond, op 16 mei, ontving CEO Hans Meeuwis namens Cosun de Koning Willem I Prijs uit handen van erevoorzitter Hare Majesteit Koningin Máxima en voorzitter Klaas Knot tijdens de feestelijke finale in Zwolle. Een bijzondere eer. Cosun wint de Koning Willem I Prijs in de categorie ‘Grootbedrijf’. 

De vakjury was zeer onder de indruk van de sterke, maatschappelijk relevante transitie die Cosun heeft ingezet vanuit haar traditionele focus op suikerbieten en aardappelen, en waardeert het ambitieuze plan en het meetbare succes op het gebied van duurzame transitie.

Cosun CEO Hans Meeuwis: “Deze prachtige Koning Willem I Prijs is een mooie erkenning voor 125 jaar ondernemerschap, de grote transities waar we als Cosun op inzetten en onze commitment naar een toekomstbestendige duurzame keten. Trots op alle collega’s en Cosun leden die dit mogelijk hebben gemaakt. Dit is niet alleen een erkenning van onze gezamenlijke inspanningen tot nu toe, maar ook een inspiratie om samen verder te versnellen naar de toekomst.”

Over de Koning Willem I Prijs

De Koning Willem I Prijs is de meest prestigieuze bekroning voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap. Ook wel ‘de Oscar voor het Nederlandse bedrijfsleven’ genoemd. De Koning Willem I Prijs wordt tweejaarlijks toegekend aan bedrijven die niet alleen succesvol zijn, maar zich ook actief richten op het maken van positieve impact op mens, milieu en maatschappij.

Op de foto: Hare Majesteit Koningin Máxima, Hans Meeuwis (CEO Cosun), Arwin Bos (voorzitter raad van beheer), Tessa Peeters (Lid Cosun Young Board), voorzitter Klaas Knot.

Blijf op de hoogte via social media

Volg ons op Linkedin

Volg ons op Facebook

Volg ons op X

Media contact

Guido van Alphen
Guido van Alphen
Director Corporate Communications & Public Affairs
+31765303344