Groeikracht Cosun: voor alle updates over de duurzame transitie van onze telers

31 maart 2023
Groeikracht Cosun is voor iedereen die werkt aan rendabele, toekomstbestendige teelt. Via onze agrarische diensten hebben we een netwerk van 10.000 telers van aardappel, suikerbiet en cichorei. Samen kunnen we écht een verschil maken.

Groeikracht zet zich als kennisnetwerk in voor het samenwerken aan een toekomstbestendige teelt. De uitdagingen in de akkerbouw worden urgenter, en Groeikracht bouwt haar activiteiten steeds verder uit.

Op 16 maart was de feestelijke opening van de eerste Inspiratieboerderij. De Inspiratieboerderijen zijn het nieuwste project van Groeikracht, waarbij er op verschillende boerderijen in het land evenementen worden georganiseerd met kleine groepen telers. We brengen ze met elkaar in gesprek over de praktische toepassing van de nieuwste technieken, om hen zo goed mogelijk te helpen bij hun keuzes voor nieuwe stappen richting de toekomst.

Bekijk een sfeerimpressie van de opening op het kanaal van Groeikracht:

Sinds kort heeft Groeikracht haar eigen kanalen. Benieuwd naar welke duurzame stappen Cosun-telers zetten in de landbouwtransitie? Via Groeikracht houden we iedereen op de hoogte van nieuwe projecten, online kennissessies, evenementen en meer. Ons team werkt hard aan het faciliteren van kennis tussen telers en breidt het kennisnetwerk van Groeikracht steeds verder uit.

Voor de agrarische ontwikkelingen binnen Cosun kun je Groeikracht volgen op LinkedIn, YouTube of Facebook. En je kunt natuurlijk altijd terecht op de website van Groeikracht om te kijken wat ons bezig houdt.

Blijf op de hoogte via social media

Volg ons op Linkedin

Volg ons op Facebook

Volg ons op X

Media contact

Guido van Alphen
Guido van Alphen
Director Corporate Communications & Public Affairs
+31765303344