Benoeming CEO Duynie Group

30 september 2020
Vandaag kondigt Cosun het voornemen aan om Roel van Haeren te benoemen tot CEO Duynie Group en lid van de Concerndirectie van Cosun. In deze functie zal Roel van Haeren rapporteren aan Albert Markusse, CEO Cosun.

Roel van Haeren (37) studeerde marketing management aan Tilburg University. Na zijn studie is Van Haeren actief geweest in diverse commerciële functies bij Marel en Smits-Groep.

De loopbaan van Roel van Haeren bij Duynie Group begon in 2013, toen hij aantrad als manager Operations bij Novidon. Een jaar later promoveerde hij binnen Novidon naar de functie van General Sales director. Novidon ontwikkelde zich in die periode tot een volwaardige producent van aardappelzetmeel en bijbehorende derivaten op basis van co-producten. In januari 2017 ging hij als Corporate Development manager aan de slag binnen de Concernstaf van Cosun in Breda om nog datzelfde jaar terug te keren naar Duynie Group, in de positie van Chief Commercial Officer en lid van het directie team, waar hij heeft bijgedragen aan de expansie van Duynie Feed in Europa. Van Haeren was mede verantwoordelijk voor de opstart van Duynie Consultancy, de adviestak binnen Duynie Group.

Recent is hij ook verantwoordelijk geworden voor Duynie Ingredients, onderdeel van Duynie Group. De recent geopende Duynie Ingredients productiefaciliteit in Cuijk zal instrumenteel zijn om op de wereldwijd groeiende vraag naar duurzame plantaardige ingrediënten in te spelen.

Roel van Haeren zal de lead nemen in de verdere uitrol van de groeistrategie die enkele jaren geleden werd ingezet door Duynie Group.

De benoeming is voorgelegd aan de OR van Duynie Group.

Blijf op de hoogte via social media

Volg ons op Linkedin

Volg ons op Facebook

Volg ons op X

Media contact

Guido van Alphen
Guido van Alphen
Director Corporate Communications & Public Affairs
+31765303344