Benoeming CEO SVZ ad interim

06 januari 2020
Cosun is voornemens om de heer Pieter Spanjers te benoemen tot CEO SVZ ad interim.

De heer Spanjers (48) is een zeer ervaren general manager in de internationale voedingsmiddelenindustrie. Hij studeerde aan de HAS Den Bosch en behaalde een MBA aan TSM Business School en was daarna, na enkele jaren in de consultancy, actief in managementfuncties binnen Cosun en Meneba. Gedurende 9 jaar leidde hij Unicorn Grain Specialties zeer succesvol als CEO. Sinds vorig jaar is hij actief als consultant en interim manager. Pieter heeft in zijn loopbaan een uitstekende reputatie opgebouwd.

Pieter Spanjers volgt Anouk ter Laak op, die per 2 januari terugtrad als CEO van SVZ. Zijn opdracht is om de komende periode SVZ te laten groeien met natuurlijke en gezonde groente- en fruitvoedingsingrediënten van hoge kwaliteit en de financiële resultaten te verbeteren.

Wij wensen Pieter Spanjers en zijn team veel succes toe in de komende periode en danken Anouk ter Laak voor haar bijdrage aan SVZ en Cosun in de afgelopen 7 jaar.

Pieter Spanjers start op maandag 6 januari 2020 met een introductieprogramma binnen SVZ en Cosun. De ondernemingsraad van SVZ is om advies gevraagd.

Blijf op de hoogte via social media

Volg ons op Linkedin

Volg ons op Facebook

Volg ons op X

Media contact

Guido van Alphen
Guido van Alphen
Director Corporate Communications & Public Affairs
+31765303344