Doe mee aan de internetconsultatie nitraatrichtlijn!

03 oktober 2021
Minister Schouten heeft onlangs in het debat met de Kamer op 15 september specifiek aangegeven uit te zien naar de reacties op de internetconsultatie, en deze te willen betrekken bij de verdere ontwikkeling van het7e Actieprogramma Nitraatrichtlijn. Daarom roept Cosun haar telers op om mee te doen! Laat je stem horen, samen sterk voor aansluiting bij de boerenpraktijk!

Laat je stem horen!

Samen sterk voor aansluiting bij de boerenpraktijk!

Sinds 6 september is de internetconsultatie opengesteld over het ontwerp 7e Actieprogramma Nitraatrichtlijn dat door het ministerie van LNV is opgesteld. Cosun onderschrijft het belang van een goede waterkwaliteit. De voorgestelde maatregelen om waterkwaliteitsdoelen te halen zijn echter te generiek, missen aansluiting bij de boerenpraktijk en hebben een grote impact op het verdienvermogen van de telers, de verwerkingskosten en de concurrentiepositie van onze sector.

Minister Schouten heeft onlangs in het debat met de Kamer op 15 september specifiek aangegeven uit te zien naar de reacties op de internetconsultatie, en deze te willen betrekken bij de verdere ontwikkeling van het7e Actieprogramma Nitraatrichtlijn. Daarom roept Cosun haar telers op om mee te doen! Laat je stem horen, samen sterk voor aansluiting bij de boerenpraktijk! Op de website van Groeikracht hebben we een consultatie formulier klaar staan voorzien van een algemeen deel. Het formulier kan verder op maat worden aangevuld.

Blijf op de hoogte via social media

Volg ons op Linkedin

Volg ons op Facebook

Volg ons op X

Media contact

Guido van Alphen
Guido van Alphen
Director Corporate Communications & Public Affairs
+31765303344